Alberic sortejarà 500 vals gratuïts de 30 euros entre els veïns que compren en el Comerç Local

Amb la nova campanya de Nadal, el consistori ha invertit ja més de 200.000 euros en el xicotet i mitjà comerç en sis mesos

“Alberic, sense anar més lluny”. Eixe és el lema que la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alberic ha volgut donar-li a la nova campanya de promoció del comerç local que ha activat sobretot pensant en el Nadal, per a intentar que els veïns i veïnes compren les seues necessitats de les festivitats de final i principi d’any en els establiments de la localitat. Així, el consistori sortejarà 500 vals de 30 euros entre tots aquells que realitzen, entre el 15 de novembre i el 15 de desembre, una compra igual o superior a 10 euros en els comerços locals. Amb cada compra, el veí o veïna rebrà un cupó que emplenarà i depositarà, junt al tiquet, en una bústia. Entre tots els participants se sortejarà el mig miler de vals, que podran ser canviats en els establiments locals fins al 31 de gener. 

La campanya nadalenca se suma a l’aposta que el consistori ha realitzat durant tot l’any, sobretot intensificada pels problemes esdevinguts després de l’expansió de la pandèmia del Covid-19. La Regidoria de Comerç que dirigeix Nuria Salom està decidida a invertir bona part de la seua capacitat econòmica en el rescat del comerç i els establiments locals. La irrupció del Coronavirus va suposar un gran colp per a alguns comerços, que després del tancament pel confinament, van experimentar una baixada de vendes. És per això que es va activar un pla d’emergència que s’ha vist ara complementat amb diferents mesures i que han suposat que la inversió de l’ajuntament en el seu xicotet i mitjà comerç s’eleve a al voltant dels 200.000 euros, que es reparteixen en ajudes directes (que en breu seran liquidades en una primera remesa entre tots aquells que han complimentat correctament la documentació exigida) o campanyes de promoció de diferents sectors. 

L’equip de govern que dirigeix Toño Carratalá també va aprovar altres mesures que van suposar beneficis fiscals per als comerços, cas de les exempcions en el pagament dels metres ocupats a les terrasses, que a més es van ampliar perquè es pogueren superar les mesures antiCovid-19. “Mai plou a gust de tots però nosaltres continuem amb les nostres mesures en positiu, intentant ajudar a tots els sectors de la societat. El comerç és vital per a nosaltres. Una aposta per l’economia local però també per un model d’Alberic que estimem: el de la proximitat, el del bon tracte, el del comerciant que es dirigeix al client pel seu nom”, addueix la regidora comercial, Nuria Salom. “Des del primer moment de la pandèmia aprovàrem mesures que anem reforçant i que eleven la inversió a quantitats històriques a Alberic. Estem realitzant un gran esforç econòmic perquè els comerciants puguen superar este moment tan complicat però necessitem que confien en nosaltres, que entenguen que si ara es beneficia a un sector per una data en particular, en el futur es veurà agraciat un altre. Anem a poc a poc però amb la mirada sempre en sumar. Per a això necessitem unitat. I no crítiques que no aporten, crítiques sense contingut que no ajuden a millorar Alberic”, argumenta l’alcalde, Toño Carratalá.


Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.