Alberto Castrillo medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de Recorreguts de Tir

L’atleta Alzireny, Alberto Castrillo, aconsegueix una meritòria medalla de bronze amb l’Equip de la Federació Valenciana de Tir. Assegurant la seua plaça en l‘Europeu de Recorreguts de Tir que es diputará el mes de setembre del present any a Corint (Grècia)

Els passats dies 17,18,19 i 20 de maig es va celebrar en la localitat de la Corunya d’As Pontes. El Campionat d’Espanya de recorreguts de tir.

Més de 300 esportistes van participar en la competició nacional més important de l’any. Composta per vint exercicis en els quals els tiradors van demostrar la seua destresa i velocitat.

El component del club de tir olímpic d’Alzira Alberto Castrillo en la modalitat de producció, va aconseguir la medalla de bronze amb l’equip de la Federació Valenciana, el seu huité lloc en la classificació individual va resultar decisiu per a sumar els punts necessaris per a l’obtenció d’aquesta.