Alboraia agraeix al seu veïnat les ‘Compres amb cor’ en el comerç local per Sant Valentí

Animadors identificats i procedents també del Taller d’Ocupació han recorregut els tres nuclis urbans repartint obsequis, dins del projecte ‘Alboraia eres tu’

L’Ajuntament d’Alboraia ha repartit obsequis als seus veïns i veïnes en agraïment de l’ús que realitzen del comerç local amb motiu de Sant Valentí.

Ho ha fet amb la iniciativa ‘Compres amb cor’, la campanya anual de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball, Comerç i Consum de Sebastián Torres. Per a ressaltar la funció clau que juga el teixit empresarial local en la vida econòmica municipal.

Compres amb cor: enamora’t del comerç local” s’ha realitzat l’11 i 14 de febrer amb dues importants novetats. La col·laboració del Taller d’Ocupació i l’arribada de la campanya també a Port Saplaya i La Patacona. Durant aquests dies, 17 animadors i animadores, uniformats de roig i identificats amb el logo de la campanya. Han recorregut les zones comercials d’Alboraia per a repartir detalls al veïnat.

Sebastián Torres ha valorat positivament la campanya, destacant la resposta del públic: “Les persones usuàries dels comerços locals als quals els hem entregat l’obsequi ens han manifestat la seua alegria per aquesta iniciativa i ens han traslladat el seu agraïment pel suport al teixit comercial municipal”.

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de l‘Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals d’Alboraia (ACEPA), entitat que també ha realitzat una activitat pròpia amb ajuda de l’Ajuntament sobre repartir regals a través d’unes manyagues situades en els 68 comerços adherits.

‘Compres amb cor’ forma part del projecte ‘Alboraia eres tu’, la gran campanya de promoció del comerç local que l’Ajuntament d’Alboraia va posar en marxa durant la pandèmia COVID-19 i que continua la seua labor després de 3 anys. Per a poder dur a terme l’activitat, està col·laborant també la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.