Alboraia celebra la Setmana Europea de la Mobilitat 2023

Des de l’Ajuntament s’han organitzat diverses activitats per al 23 de setembre

L’Ajuntament d’Alboraia s’unix a la Setmana Europea de la Mobilitat 2023. Amb una sèrie d’activitats destinades a promoure la mobilitat sostenible i conscienciar sobre la importància d’un transport més ecològic i segur.

La Setmana Europea de la Mobilitat a Alboraia es durà a terme el dissabte 23 de setembre en el Passeig Aragó amb Botànic Cavanilles. Un escenari ideal per a gaudir d’una jornada dedicada a la mobilitat responsable.

Activitats programades per al 23 de setembre:

“Gaudim d’Alboraia” amb bicicleta: La jornada començarà amb un passeig amb bicicleta de 10,5 quilòmetres pel municipi. A les 11 del matí, es durà a terme la concentració dels participants, amb l’eixida programada a les 11.15 hores. El recorregut finalitzarà al voltant de les 13.00 hores en el mateix punt de partida.

Circuit Mòbil d’Educació Viària: Els més xicotets podran gaudir d’un circuit mòbil d’educació viària dissenyat especialment per a ells. Aquesta activitat es durà a terme entre les 11 del matí i les 14h , i servirà per a aprendre sobre seguretat viària d’una manera divertida.

Xarrada sobre Seguretat Viària: A les 13.15 hores, María José Alonso de Dalt. Vicepresidenta de la Plataforma Motera per a la Seguretat Viària, oferirà una xarrada titulada “La conducta social com a part de la inseguretat viària”.

La Setmana Europea de la Mobilitat 2023 a Alboraia té com a objectiu passar un dia divertit alhora que la ciutadania reflexiona sobre la mobilitat sostenible i la seguretat viària. Totes les activitats esmentades es duran a terme en el mateix punt, en el Passeig Aragó amb Botànic Cavanilles.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.