Alboraia, entre els municipis clau de l’Horta Nord en el descens de la desocupació al març

El foment del comerç local, entre les actuacions clau de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball, Comerç i Consum de Sebastián Torres de la tendència a la baixa

El nombre de persones desocupades ha baixat a Alboraia el mes de març tant respecte a febrer d’enguany com en comparació al mateix mes de l’any passat (-23,90%). Es tracta d’una tendència a la baixa en la qual es troba des de fa mesos i que posiciona al municipi com una de les localitats clau en el descens de l’atur a escala comarcal, que en aquestos moments es manté en nivells similars de desembre de 2019, abans de la pandèmia COVID-19.

En aquests moments, hi ha 1.140 persones desocupades a Alboraia, tal com mostren les dades mensuals de Labora que ha recopilat el consorci Pactem Nord, del qual és president el també alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría. La xifra confirma la recuperació econòmica després de les conseqüències de la COVID-19, amb una millora en la creació d’ocupació en 358 persones més amb contracte que a març de 2021.

Part del motiu d’aquesta tendència correspon a les actuacions clau que duu a terme la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball, Comerç i Consum de Sebastián Torres durant tot l’any, entre les quals es troben el foment del comerç local a través d’iniciatives com ‘Compres amb Cor’, el Dia de la Mare i Alboraia eres tu o la labor que realitza l’Agència de Desenvolupament Local, així com les propostes i actuacions dels veïns i veïnes de la localitat.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia