Alboraia inicia la construcció d’un nou parc infantil

Alboraia inicia la construcció d’un nou parc infantil i d’una pista de petanca en Port Saplaya

L’actuació se suma a la pista de tennis i la pista multifuncional ja disponibles i sumarà pròximament una última fase d’equipaments que s’anunciaran pròximament

L’Ajuntament d’Alboraia ja ha iniciat la construcció d’un nou parc infantil i d’una pista de petanca en Port Saplaya. Operaris ja han començat a preparar el terreny. Sobre el qual s’habilitarà en les pròximes setmanes aquests dos nous equipaments destinats a oferir espais d’esplai i diversió a xiquets i xiquetes i a persones majors.

Les instal·lacions s’assentaran sobre una zona de gespa

Totes dues instal·lacions s’assentaran sobre una zona de gespa. En la qual també hi haurà bancs i pèrgoles que generen ombra per a evitar la incidència del sol i de la calor. Garantint la seguretat de les persones usuàries. La zona de jocs infantils estarà protegida amb un paviment de seguretat. L’àrea estarà complementada, a més, amb fanals solars, seguint la línia de treball mediambiental que executa la regidoria d’Urbanisme d’Ana Bru.

L’actuació s’integra dins d’un projecte de millores d’equipaments d’aquest nucli urbà d’Alboraia que s’està executant en tres fases. La primera ja va habilitar una nova pista de tennis, generant al seu torn la creació de l’Escola de Tennis Alboraia – Port Saplaya, i una pista multifuncional que integra diversos esports.

La tercera i última fase es durà a terme pròximament i incorporarà encara més equipaments i instal·lacions que cobriran les principals demandes veïnals. L’objectiu és, per tant, “continuar treballant per a solucionar totes les necessitats dels veïns i veïnes. Les quals viuen en aquest entorn únic, oferint opcions a majors, persones adultes i joves”, explica Ana Bru. I és que al costat de les novetats descrites, ja existeix una zona esportiva destinada a les persones majors, a més de l’Escola de Surf XSA Surf, el Centre Cívic i altres opcions.

En constant millora

Altres actuacions recents de l’Ajuntament d’Alboraia en Port Saplaya passen per la restauració dels fanals del passeig marítim, així com l’increment dels operaris de neteja. En aquest sentit. S’ha incrementat el servei municipal de neteja en incorporar nou personal, prestant servei els 7 dies de la setmana en aquest nucli urbà.

Entre els pròxims projectes, destaca la inversió de més de 200.000 euros per a renovar el col·lector d’aigües residuals, que s’ha anat deteriorant amb el pas del temps.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.