Alboraia visibilitza la salut mental explicant amb professionals el programa de atención SASEM

Amb l’ajuda de la Generalitat Valenciana, Alboraia és un dels més de 40 municipis valencians a oferir atenció a persones amb problemes de salut mental greus

L’Ajuntament d’Alboraia ha llançat una campanya de conscienciació sobre la salut mental, aprofitant la setmana dedicada a escala internacional sobre aquesta problemàtica que s’ha visibilitzat arran de la pandèmia COVID-19. Ho ha fet amb un vídeo en el qual tres professionals del programa SASEM (Servei d’Atenció i Seguiment per a la Malaltia Mental) mostren les instal·lacions de Serveis Socials i expliquen la labor que realitzen en benefici dels veïns i veïnes.

El programa SASEM, impulsat i finançat des de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives en el marc de l’Estratègia Autonòmica de Salut Mental, té per objectiu fomentar l’autonomia de les persones afectades i permetre la seua inclusió social, de manera que puguen desenvolupar una vida plenament independent. Per a això, la iniciativa atén persones d’entre 18 i 65 anys amb problemes greus de salut mental.

Alboraia és un dels més de 40 municipis valencians a oferir aquest servei d’atenció i seguiment a persones amb problemes de salut mental greus, una línia de treball que encaixa en la labor diària d’ajuda social que segueix la regidoria de Serveis Socials i Salut que encapçala Susana Cazorla.

El vídeo pot visualitzar-se en el canal de youtube oficial de l’Ajuntament d’Alboraia i qualsevol persona que necessite ajuda en matèria de salut mental pot posar-se en contacte amb Serveis Socials del Consistori per a sol·licitar cita prèvia.

Comenta la notícia