Alcàsser celebra una nova edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial “Sabers i Sabors

Alcàsser està de festa. La celebració d’una nova edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial “Sabers i Sabors” suposa un esdeveniment que ha adquirit una gran repercussió a nivell comarcal i provincial. L’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, estigué acompanyada per diferents alcaldes de localitats pròximes.

A la mostra, els protagonistes foren els comerços locals, associacions i, fins i tot, els centres escolars alcassers.

Entre les associacions presents destaca Tyrius, l’associació d’ames de casa a Alcàsser.

Així mateix, Caritas Alcàsser no va voler perdre’s l’ocasió

També diferents comerços locals de la localitat de l’Horta Sud es decidiren a eixir al carrer.

Per la seua banda, la Policia Local d’Alcàsser va voler celebrar els seus primers 50 anys de vida amb un stand i, alhora, col·laborant amb la difusió del síndrome de pierpont, una enfermetat rara de la que pateixen 7 persones a Espanya, 1 d’elles la menuda Joana, veïna d’Alcàsser. La posada en marxa de la Mostra Sabers i Sabors d’Alcàsser va anar acompanyada d’animació i música. Eva Zamora, l’alcaldessa, va emfatitzar l’alegria d’esta fira després de tres anys d’aturada per la pandèmia i que serveix per mostrar la personalitat alcassera.

La Mostra Sabers i Sabors d’Alcàsser estarà oberta al públic fins el diumenge 23 d’octubre on ofereix als visitants la qualitat dels seus productes, servicis i comerços locals, amb festa i alegria.

Comenta la notícia