Alcàsser compta amb la seua primera escola d’atletisme municipal

Les inscripcions ja estan obertes i les classes començaran el 19 de setembre

Alcàsser compta, per primera vegada, amb una escola d’atletisme municipal. Després de mesos de treball per a aconseguir-ho, la Regidoria d’Esports ha anunciat la creació d’aquesta escola esportiva que pretén aglutinar a un gran nombre de xiquets i xiquetes de la localitat.

Concretament, les categories establides van des de prebenjamí fins a cadets i les classes es desenvoluparan els dilluns i els dimecres de 17.30 a 18.45 hores a partir del pròxim dilluns 19 de setembre.

Aquelles persones interessades a inscriure’s ja ho poden fer acostant-se a la consergeria del Poliesportiu en horari de 9.00 a 13.30 hores als matins i de 17.00 a 20.00 hores a les vesprades. A més, des de l’Ajuntament s’han habilitat dos canals d’informació, ja siga a través del telèfon 961231717 o del correu esports@alcasser.es.

L’alcaldessa, Eva Zamora, valora molt positivament la creació d’aquesta escola d’atletisme que permetrà “fomentar una vida saludable entre les nostres veïnes i veïns més joves, al mateix temps que aprenen i comparteixen els valors de la competició esportiva juntament amb els seus companys i companyes”.

Comenta la notícia