Alcàsser convoca les beques menjador per al pròxim curs escolar

El termini per a presentar les sol·licituds serà del 22 de juny al 29 de juliol

L’Ajuntament d’Alcàsser ha tornat a convocar les beques menjador per al curs escolar 2022-2023 tant per a l’alumnat matriculat als centres educatius del municipi en els nivells d’Infantil i Primària, com per a l’escoleta infantil. Així, el termini per a presentar les sol·licituds serà del 20 de juny al 29 de juliol de 2022.

Les sol·licituds es podran presentar tant telemàticament, a través de la pàgina web http://sede.alcasser.es, com presencialment en qualsevol punt de registre de l’Ajuntament d’Alcàsser – Registre General o Serveis Socials – en horari de 9.00 a 14.00 hores.

L’únic requisit per a sol·licitar la beca menjador per a Infantil i Primària és haver sol·licitat prèviament l’ajuda de menjador que ofereix la Conselleria d’Educació. Tota la documentació a presentar es pot trobar a la web de l’Ajuntament d’Alcàsser.

L’alcaldessa del municipi, Eva Zamora, ha posat en valor aquestes beques menjador perquè «no només suposa una gran ajuda per a les famílies, sinó que a més contribueixen a garantir la igualtat en l’àmbit educatiu».

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.