Alcàsser incentiva la compra en el comerç local

Alcàsser incentiva la compra en el comerç local amb bons descompte i sorteig de regals

S’ha llançat tant la segona edició dels bons ‘Comprar a Alcàsser’, com la campanya ‘Per Nadal, Compra i Guanya al Mercat Municipal’

L’Ajuntament d’Alcàsser ha llançat una segona edició dels bons ‘Comprar a Alcàsser’.

L’objectiu d’incentivar la compra en el comerç local de cara a les compres nadalenques.

De fet, s’ha decidit ampliar la campanya fins al 31 de desembre de 2022.

Després de l’èxit de la primera edició, que es va posar en marxa el passat mes d’agost amb el llançament d’uns 7.000 bons descompte; els veïns i veïnes d’Alcàsser tenen, de nou, l’oportunitat d’obtenir un màxim de tres bons descompte per persona.

En aquesta segona edició, s’han emés un total de 4.400 bons de 10 euros que es podran utilitzar com a descomptes directes en qualsevol dels establiments adherits a la campanya.

Per a aconseguir-los, tan sols serà necessari registrar-se en la web www.comprarenalcasser.alcasser.es. podran obtenir de manera presencial tant en el consistori, com en Serveis Socials en l’horari habitual d’obertura.

També , Alcàsser compta també amb la campanya ‘Per Nadal, Compra i Guanya al Mercat Municipal’

Una iniciativa en la qual els venedors i venedores del mercat municipal obsequiaran la seua clientela amb un regal per valor de 25 euros.

D’aquesta manera, per cada 5 euros de compra en cada parada, s’entregarà un bitllet numerat i exclusiu de la parada del mercat. La campanya finalitzarà dimarts que ve, 27 de desembre, dia en què es realitzarà el sorteig a les 12.00 hores.

L’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, ha assenyalat que, al llarg d’enguany, «la inversió per a la dinamització comercial ha arribat als 100.000 €.

Tenim clar la importància d’aquesta mena d’accions enfocades a la reactivació de l’economia local en el teixit comercial d’Alcàsser. Per això, al llarg de l’any, hem programat ajudes directes que contribueixen a enfortir el comerç local».

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.