Alcàsser llança 7.000 bons descompte per a reactivar el comerç local

 L’Ajuntament ha posat en marxa una nova campanya de dinamització comercial ‘Comprar a Alcàsser’

L’Ajuntament d’Alcàsser ha llançat una nova campanya de dinamització comercial. Sota el nom ‘Comprar a Alcàsser’, s’han posat en circulació un total de 7.000 bons descompte de 10 € per a gastar en comerços minoristes de la localitat, així com en hostaleria i serveis de proximitat.

Totes les persones empadronades a Alcàsser i majors d’edat poden accedir gratuïtament a tres unitats de bons descompte entrant a la pàgina web https://comprarenalcasser.alcasser.es/. Així mateix, els bons també es podran adquirir a través del telèfon de l’oficina ADL – 961 240 347 (ext. 222 i ext. 245) – en horari de 09.00 a 14.00 hores.

Els bons, que estaran en format codi QR, es podran utilitzar en qualsevol dels establiments adherits a la campanya. Els descomptes es realitzaran de manera directa en el moment de la compra. Posteriorment, l’Ajuntament d’Alcàsser reintegrarà a cada establiment els imports dels bons canviats. La validesa per a gastar aquests bons descompte finalitzarà el pròxim 31 d’octubre de 2022.

Com ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Paqui Abella, «en menys de tres mesos, els comerços d’Alcàsser rebran més de 140.000 €, contribuint així a la reactivació comercial, i gaudint els veïns i veïnes d’Alcàsser de 70.000 € en ajudes directes al consum».

En menys de 24 hores des del llançament de la campanya ‘Compra a Alcàsser’, s’han obtingut 1.500 bons comerç, la qual cosa demostra el bon acolliment d’aquesta iniciativa per part de la població.

L’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, ha assenyalat la importància d’aquesta mena d’accions per a «dinamitzar l’activitat econòmica local en el teixit comercial. Per això, des d’aquest equip de govern continuarem treballant per a posar en marxa ajudes directes que afavorisquen la reactivació de l’economia del nostre poble».

Comenta la notícia