Alcàsser llança una enquesta ciutadana per a avançar en l’Agenda 2030

Amb aquesta eina, l’Ajuntament cerca implicar la ciutadania en el disseny futur del poble

L‘Ajuntament d’Alcàsser continua avançant en la posada en marxa del Pla Estratègic Municipal ‘Alcàsser Brilla’, que té com a objectiu tant la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), com dels paràmetres que marca l’Agenda 2030 per al disseny del futur d’Alcàsser. Un pla que vol establir els passos a seguir per l’administració pública des de la participació veïnal.

D’aquesta manera, a través d’una enquesta ciutadana – a la qual es pot accedir a través d’aquest enllaç: https://research.typeform.com/to/u7QNzrQn?typeform-source=l.facebook.com – el consistori vol conéixer les demandes, necessitats i mancances dels veïns i veïnes d’Alcàsser per a incorporar totes aquestes peticions al projecte.

«Tota la societat hem de formar part d’aquest gran canvi per a seguir en el camí de ser un poble de referència, on totes les persones tinguen cabuda i puguen desenvolupar els seus projectes de vida. En definitiva, un poble pioner en el respecte al seu entorn, garantint el futur de la nostra forma de vida, el nostre sistema productiu i de totes les generacions futures», ha explicat l’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora.

Així, a més d’aquesta enquesta ciutadana, des de l’Ajuntament es preveu posar en marxa diferents accions participatives, com a urnes personals o tallers. I és que com ha assenyalat Zamora, «és el nostre deure assumir els reptes del segle XXI, i només serà possible si comptem amb la implicació de tota la ciutadania».

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia