Alcàsser lliura 11 palets de material humanitari per a Ucraïna

Gràcies a la solidaritat veïnal, aquest matí s’ha realitzat el lliurament del material humanitari en Fira València

Gràcies a la solidaritat dels veïns i veïnes d’Alcàsser, aquest matí des de l’Ajuntament s’ha fet el lliurament, a Fira València, d’un total d’11 palets amb material humanitari per a Ucraïna: quatre palets contenia roba d’abrigar, 3 productes d’alimentació, 2 palets de material sanitari i ortopèdia i altres dos amb productes d’higiene personal i bolquers.

El passat 9 de març, Alcàsser habilitava un punt municipal de recollida de material humanitari a la Llar dels Jubilats. Des de llavors, els veïns i veïnes de la localitat s’han bolcat per a aportar de manera solidària totes aquestes donacions que prompte partiran fins a la frontera entre Polònia i Ucraïna a través de la logística facilitada per la Generalitat Valenciana.

L’alcaldessa del municipi, Eva Zamora, ha volgut donar les gràcies a «totes les persones que, de manera voluntària, han dedicat el seu temps a ajudar a classificar, empaquetar i coordinar tot aquest material, però també als veïns i veïnes per mostrar una vegada més la seua generositat cap als qui estan patint aquesta crisi humanitària i, per descomptat, a les dues ONG locals Càritas Diocesana i Creu Roja per la seua col·laboració».

Per part seua, la regidora de Benestar Social, Paqui Abella, també ha agraït el «treball de les empreses AGLOLAK per subministrar-nos gratuïtament tots els europalets necessaris i a AMBECO per la recollida, càrrega i transport del material fins a Fira València, ja que sense la seua col·laboració no hauria sigut possible».

Seguint les instruccions de la Generalitat i de l’FVMP, el punt de recollida de material es paralitza temporalment, i es recomana que les ajudes es canalitzen a través de donacions econòmiques a les organitzacions humanitàries que estan treballant en el terreny, amb l’objectiu que la resposta humanitària de la Cooperació Espanyola puga ser eficient, eficaç i coordinada.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia