Alcàsser organitza un campament d’estiu gratuït dins del Pla Corresponsables

Està subvencionat pel Ministeri i la Conselleria d’Igualtat

Dins del Pla Corresponsables, l’Ajuntament d’Alcàsser posa en marxa un campament d’estiu dirigit a l’alumnat de Primària i 1r i 2n de l’ESO (de 6 a 14 anys) de la localitat. Aquesta segona iniciativa, organitzada per les àrees d’Educació i Joventut del consistori, està subvencionada íntegrament pel Ministeri i la Conselleria d’Igualtat.

Les inscripcions podran realitzar-se, per ordre d’entrada, a partir del pròxim dilluns, 30 de maig, fins al 9 de juny a l’Espai Educatiu Municipal (antic CIJ), situat al carrer Portal de la Montaña, 3. Serà necessari presentar una fotocòpia del SIP del o la menor i una declaració responsable.

El campament d’estiu es durà a terme del 27 de juny al 2 de juliol a la població de Castalla (Alacant). Es tracta d’una activitat completament gratuïta, encara que amb places limitades.

L’alcaldessa del municipi, Eva Zamora, ha animat a tota la població jove a «gaudir d’aquesta experiència que, a més d’oferir un oci saludable, fomenta valors de cooperació i companyonia».

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia