Alcàsser posa en marxa als centres educatius un programa de Conciliació Familiar

alcasser

 Amb aquest programa s’amplia l’horari escolar de la vesprada als centres educatius d’Infantil i Primària del municipi

L’Ajuntament d’Alcàsser ha posat en marxa un programa de Conciliació Familiar que ampliarà l’horari escolar de la vesprada als centres educatius d’Infantil i Primària del municipi. Com ha explicat l’alcaldessa Eva Zamora, «amb aquest programa, completament gratuït, ajudem a les famílies que per motius de jornada laboral, atenció a persones dependents o qualsevol altra circumstància necessiten aquest servei educatiu per a una millor conciliació».

Dirigit a l’alumnat de segon cicle d’Infantil i Primària de les tres escoles del municipi, aquest programa pretén, a més, donar suport a l’alumnat en la realització de les tasques escolars, fomentar l’oci saludable i ser inclusiu, arribant a totes les persones que ho requerisquen.

L’alumnat participant estarà atés per monitors i monitores d’oci i temps lliure i/o auxiliars d’Educació Infantil. Així, l’horari serà el següent: de dilluns a dijous de 16.30 a 18.30 h i divendres de 15.00 a 17.00 al CEIP Jaume I i al CEIP 9 d’Octubre; i de dilluns a divendres de 12.15 a 13.15 h i de 17.00 a 18.00 h al col·legi Santíssim Crist de la Fe.

Les famílies d’Alcàsser interessades a participar en aquest servei gratuït tan sols hauran d’emplenar el full d’inscripció, disponible a la web del consistori, i entregar-la en el centre educatiu on s’estiga matriculat.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia