Alcàsser, referent en les categories de formació de Raspall

L’escola de pilota valenciana de la localitat es proclama campiona zonal i comença a disputar la segona fase dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

L’escola de pilota valenciana d’Alcàsser s’ha alçat aquesta temporada com un referent valencià quant a formació de joves jugadors i jugadores en la modalitat de Raspall. Concretament, Alcàsser, juntament amb Montcada i Foios, s’han classificat com a campions zonals per a la segona fase dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (JECV) en una modalitat on en els últims anys no havien destacat.

Aquest passat cap de setmana va començar aquesta segona part del campionat dels XL JECV de Raspall a la província de València, en la qual els millors equips de les comarques centre-nord s’enfrontaran per seguir en la competició. Els grups de la comarca centre i nord de València ja han finalitzat la lliga regular, per la qual cosa els millors equips de cada categoria de l’Horta Nord, Horta Sud i Camp Túria s’enfronten entre ells en una fase eliminatòria. Alcàsser està representat en la categoria aleví.

Aquestes competicions del programa de promoció dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana compten amb el patrocini de la Generalitat Valenciana juntament amb el de la Diputació de València, Caixa Popular i les entitats locals que participen habitualment.

L’alcaldessa Eva Zamora felicita l’escola “pel magnífic treball que estan realitzant”, desitjant-los “molts èxits” en les competicions que estan disputant. Així mateix, la primera edil anima als i les joves d’Alcàsser a animar-se a practicar “un esport que guanya adeptes amb el temps”.

Aquest creixement de l’escola de pilota valenciana és un reflex de la creixent afició per l’esport autòcton que en els últims temps està experimentant el municipi d’Alcàsser. En aquest sentit, a la fi del mes d’octubre el ple va aprovar per unanimitat nomenar el trinquet municipal com Trinquet Municipal “Paco el Genovés”, com a exemple i referent per als nous esportistes de la localitat.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia