Aldaia celebrarà Carnestoltes amb una jornada dels ‘Aperitius a la Lúdica’

Maluks i Vixen’s New Line es donen cita el pròxim diumenge 27 

La terrassa de la piscina d’estiu d’Aldaia tornarà a obrir les seues portes este cap de setmana amb una nova jornada de música en directe, gastronomia, família i amics a l’aire lliure, que comptarà amb les actuacions musicals del grup valencià Maluks i de Vixen’s New Line (K-pop).

La banda valenciana ens visitarà després de guanyar el guardó al millor disc de mestissatge pel seu àlbum ‘Som i vibrem’ als Premis Ovidi 2021, reconeixent la seua aportació a la música en valencià. El Poliesportiu Jaume Ortí s’omplirà, una vegada més, amb la mescla de ritmes reggae, dancehall o cúmbia de Núria, Marina, Laura i Maria, i a més el grup de ball K-pop ‘Vixen’s New Line’ que actuarà amb els i les joves que participen als tallers de dansa del Gent Jove d’Aldaia.

Així, especialment els i les més joves, gaudiran una nova i especial edició, a partir de les 11.30 h, que tindrà de nou servici de barra, a càrrec de clavaris de Sant Roc i Fadrines, i tallers i animacions infantils gratuïtes per als més menuts. 

Les entrades es poden comprar a notikumi.com, per un preu simbòlic de 3 euros, i com a novetat les persones entre 14 i 30 anys podran arreplegar la seua invitació gratuïta al Gent Jove (de 9.00 h a 14.00 h) o al Centre Matilde Salvador (de 17.00 h a 21.00 h). Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia