Aldaia desenvoluparà amb la Universitat Politècnica el parc comarcal d’innovació Pont dels Cavalls

La nova àrea industrial espera acollir projectes empresarials d’alt valor afegit i ser un gran estímul per a l’economia local i comarcal

Aldaia ha fet un pas més per a la creació del nou parc empresarial d’innovació Pont dels Cavalls i ha signat un contracte de col·laboració entre l’ajuntament i la Univesitat Politècnica de València per a l’ordenació i el desenvolupament urbanístic de la zona. 

L’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, destaca que la superfície ocupa “un milió de metres quadrats, similar a tot el nucli urbà residencial d’Aldaia”. Per a Luján, això suposa “incrementar la visibilitat del municipi i posar les mires en el futur, en l’activitat i la creació d’ocupació”. 

Al consistori es va celebrar una primera reunió tècnica de treball per a començar a desenvolupar les línies estratègiques entre l’equip municipal d’Urbanisme i el de la UPV amb el catedràtic Juan Jaime Cano al capdavant: “és una iniciativa de l’ajuntament d’Aldaia molt rellevant i que esperem que culmine en un espai d’oportunitat de desenvolupament econòmic per a tota l’àrea metropolitana de València”.

‘Estímul econòmic’

L’obejctiu és que este nou espai “siga un gran estímul per a l’economia local i comarcal”. De fet, el mes de desembre passat la Generalitat Valenciana va acceptar la sol·licitud de l’Ajuntament d’Aldaia perquè el Parc Empresarial Pont dels Cavalls es convertira en Parc Comarcal d’Innovació.

En este sentit, després de l’anunci de la instal·lació de la megafactoria de bateries de Volkswagen a Sagunt, l’alcalde va apuntar que “suposarà un pol d’atracció de noves inversions i de generació de sinergies i oportunitats d’expansió econòmica per al seu entorn, i en concret també per al futur Parc Empresarial Pont dels Cavalls d’Aldaia, un Parc Comarcal d’Innovació que naix amb la vocació d’acollir projectes empresarials amb alt valor afegit”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.