Aldaia reivindica el ‘Dret a ser tu’ amb la seua nova campanya

“Mentre hi haja una agressió, discriminació o denuncia estarem ahí”

Durant el 2021 el servici d’atenció integral LGTB d’Aldaia va realitzar un total de 24 atencions directes, a familiars o a personal tècnic 

L’Ajuntament d’Aldaia va presentar la campanya pel Dia de l’Orgull LGTB d’enguany, que porta el lema ‘Pel dret a ser tu’, en la defensa pels drets i la no discriminació de les persones del col·lectiu.

La presentació es va realitzar al mercat municipal d’Aldaia on AVEMA i ACODA van oferir la seua col·laboració en repartir i informar a tota la població, “i així ajudar a conscienciar ja que som un aparador visitat per moltes persones cada dia”, expliquen els representants dels comerciants.

El regidor de Diversitat Familiar, José Antonio García, assegura que “mentre hi haja una agressió, discriminació o denuncia caldran estes campanyes de suport, informació i assessorament per a totes les persones que ho necessiten. Hem d’estar i estarem ahí”. 

Entre les activitats programades, la Biblioteca Municipal se suma a la reivindicació amb el muntatge d’un expositor amb una selecció de llibres i materials de temàtica LGTB. A més, Aldaia Ràdio dedica un programa especial amb motiu del Dia de l’Orgull el diumenge 26 de juny en la 89.4 FM i en www.aldaiaradio.com

Al llarg del mes de juny, en col·laboració amb la UPCCA, es repartiran borses i fullets informatius sobre la campanya a diversos edificis municipals, centres educatius i comerços associats.

Els centres municipals d’Aldaia Gent Jove i Servicis Socials col·laboren amb la xarxa d’oficines de la Generalitat ORIENTA, que oferix un servici gratuït d’atenció, assessorament i orientació a persones LGTBI+ durant tot l’any. Des que es va posar en funcionament a juliol de 2019, el municipi ha fet vora cinquanta atencions, en la seua majoria persones joves i adultes entre 18 i 40 anys.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.