Alex López i Rocio Jara es proclamen campions d’Espanya en salt de longitud i salt d’alçada respectivament

El Club d’Atletisme de Torrent va destacar en el campionat d’Espanya Sub16 celebrat a Lleida amb un meritori cinqué lloc en la classificació per equips (segon en homes)

La Comunitat Valenciana es va imposar en la classificació per punts

El Club d’Atletisme de Torrent va aconseguir grans assoliments en el Campionat d’Espanya Sub16 celebrat el passat cap de setmana a Lleida.

En primer lloc, el saltador de longitud del Club d’Atletisme de Torrent, va aconseguir el triomf en longitud proclamant-se així campió d’Espanya amb una marca de 6,69. A més, va establir un nou rècord dels campionats en la categoria de triple salt amb una marca de 14,36.

En la categoria de salt d’alçada Rocio Jara, també del Club d’Atletisme de Torrent, es va proclamar campiona d’Espanya aconseguint una nova marca personal en 1,66.

D’aquesta manera, el Club Atletisme de Torrent es va imposar en la classificació per punts amb un destacat cinqué lloc en el qual va ser el segon millor en la categoria masculina.