Alfafar amplia el servei de tallers amb “Més vida als anys estiu”

L’edició d’estiu d’aquest programa d’envelliment actiu se celebrarà del 4 al 31 de juliol.


Els tallers que s’oferiran seran balls llatins, taitxí, zumba gold i els guateques de cap de setmana.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Majors, ha ampliat els tallers de “Més vida als anys”, el seu programa d’envelliment actiu per a majors de 65 anys, amb una edició estival que se celebrarà del 4 al 31 de juliol.

Després de l’èxit de l’edició anual d’aquests cursos, l’Ajuntament ha ampliat el servei amb una nova edició d’estiu que oferirà una àmplia varietat d’activitats, com ara: balls llatins, taitxí, zumba gold i els guateques de cap de setmana. Els horaris estan disponibles en les xarxes socials d’Alfafar.

“Més vida als anys estiu” es realitzarà en els centres de majors del Parc de les Palmeres i del Barri Orba. En aquesta ocasió, la participació en els cursos no requereix d’inscripció prèvia ni de matrícula. Les persones interessades podran accedir de manera lliure i gratuïta a les activitats.

“Més vida als anys” ofereix la possibilitat a les persones majors del municipi de combinar l’activitat física, la salut mental i les relacions personals amb tallers que van des de disciplines físiques o artístiques a les capacitats cognitives.

Fa uns dies van finalitzar els tallers anuals amb un esdeveniment en el qual van dur a terme diverses exhibicions per a mostrar al públic assistent tot l’aprés durant el curs. Les persones assistents a l’acte van poder gaudir d’espectacles de ball, tallers de taitxí, gimnàstica, cant i poesia, entre altres.

L’Ajuntament d’Alfafar, amb la iniciativa “Més vida als anys” edició estiu, pretén continuar potenciant l’envelliment actiu i posar a la disposició de la població més major del municipi activitats que els permeten mantindre i continuar desenvolupant les seues capacitats físiques, intel·lectuals i socials.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.