Alfafar amplia l’horari de biblioteca per a l’estudi

La biblioteca d’Alfafar torna a obrir les seues portes amb horari ampliat en època d’exàmens.

De dilluns a dijous, la biblioteca estarà oberta ininterrompudament de 9.30 del matí a la 1.00 de la matinada. Mentre que els divendres tindrà horari partit de 9.30 a 14.30 hores i de 16.30 a 20.00, i els dissabtes obrirà en horari de demà.

L’horari ampliat començarà el pròxim 9 de gener i s’allargarà fins al 31 de gener.

L’Ajuntament d’Alfafar torna a ampliar el seu horari de la Biblioteca Municipal perquè l’alumnat que ho desitge puga preparar allí els seus exàmens. En un ambient tranquil i silenciós que afavoreix la concentració i l’estudi, sense necessitat d’haver d’acudir a les facultats o els centres educatius.

La Biblioteca estarà oberta com a aula d’estudi des del 9 de gener i fins al 31 de gener. De dilluns a dijous, des de les 9.30 hores fins a la 01.00 de la matinada sense interrupció. Ja que no es tancarà al migdia perquè es puguen aprofitar millor les hores d’estudi.

A més, els divendres tindrà horari partit de 9.30 a 14.30 hores i de 16.30 a 20.00. Els dissabtes obrirà en horari de demà de 10.30 a 14.00 hores.

Aquest servei d’aula d’estudi està dirigit no sols a l’alumnat universitari, sinó a qualsevol persona que vulga fer ús d’aquest, com els cursos de Batxillerat, que han de preparar els exàmens de la convocatòria ordinària de les Proves d’Accés a la Universitat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.