Alfafar celebra la XVII Edició de la Fira Medieval de Sant Sebastià

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la ja tradicional Fira Medieval de Sant Sebastià a Alfafar. La qual ha fet les delícies de majors, xiquets i fins i tot de l’alcald, qui es va mostrar molt satisfet del seu poble.

Tot l’espai es va ambientar en l’època medieval amb una decoració de manera que els visitants pugueren transportar-se en el temps. Pendons, teles, banderes, escuts i adorns de l’Edat Mitjana formaren part d’aquest gran decorat. Fins i tot es va instal·lar un campament militar amb tendes oficis i recreadors per a mostrar la manera de vida de fa segles, incloent-hi els soldats que mostraran com es vivia en un campament medieval. 

L’esdeveniment s’ha concentrat entre la Plaça de l’Ajuntament i el Centre Cultural l’Alqueria, i durant tres dies ha oferit una programació amb música medieval en viu, tallers d’oficis antics, representacions teatrals, balls tradicionals, gegants i cabuts, justes, exhibició d’animals i una infinitat d’activitats enmig d’un ambient festiu envoltat de nombrosos llocs de menjar. 

A la Fira Medieval de Sant Sebastià van acudir diferents autoritats, entre les que va destaca la visita de Carlos Mazón. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.