Alfafar celebra una nova edició de les Olimpíades Escolars

olimpiadas-ESCOLARES-ALFAFAR

Un any més, els centres escolars es donen cita en el Complex Esportiu Municipal per a dur a terme les activitats.


Amb aquestes Olimpíades Escolars es fomenta l’esportivitat i el treball en equip.


Més de 1.500 xiquets i xiquetes passaran per les instal·lacions esportives entre el 26 d’abril i el 9 de maig.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories d’Esports i Educació, organitza un any més les Olimpíades Escolars. Tots els centres de la localitat d’educació primària i secundària formen part d’aquest esdeveniment que s’està realitzant en el Complex Esportiu Municipal d’Alfafar. Amb aquesta acció es fomenten el treball en equip i la competitivitat sana.

L’alumnat dels centres La Fila, Orba, María Inmaculada, Guia, Vamar i l’IES 25 d’Abril disputaran les Olimpíades Escolars del 26 d’abril al 9 de maig. L’alumnat, separat per cicles, tractarà d’aconseguir les millors marques esportives. En aquesta edició s’han separat també per classes dels mateixos centres per les mesures sanitàries.

La regidora d’Educació, Raquel Vidal, ha afirmat que estan “molt il·lusionats després de dos anys sense poder realitzar aquestes olimpíades escolars a causa de la pandèmia. És un orgull poder tornar a rebre als més de 1.500 xiquets i xiquetes que passaran per les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal”.

Per part seua, el regidor d’Esports, Eduardo Grau, ha assenyalat que des d’Alfafar “volem tornar a inculcar la importància de l’esport en edat escolar i recuperar aquesta activitat, amb les seues limitacions, per a anar tornant a la normalitat que teníem abans de la pandèmia. Ha sigut un esforç enorme de totes dues regidories al costat dels centres educatius i volem agrair als professors implicats i els equips directius el seu treball i implicació”.

Aquest esdeveniment és molt esperat per part de l’alumnat dels diferents centres, ja que els motiva a la competició sana entre persones de la seua mateixa edat. Es relacionen amb altres xiquets i xiquetes del municipi i s’impulsa el treball en equip per a aconseguir guanyar cadascuna de les proves.

L’Ajuntament d’Alfafar, amb aquesta iniciativa, pretén fomentar la cooperació i integració entre l’alumnat dels diferents centres amb la finalitat de promoure els hàbits saludables amb la pràctica de l’esport i de la seua inclusió dins de l’horari acadèmic.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia