Alfafar es prepara per a l’inici de les festes patronals 2022

Les celebracions comencen aquest divendres 26 d’agost i finalitzaran el 17 de setembre.


Entre els actes programats destaquen els concerts, musicals, activitats esportives, la cavalcada o la Festa de la Font.

L’Ajuntament d’Alfafar torna a celebrar a les seues festes patronals 2022 aquest divendres dia 26 d’agost. Sota el lema “Re-Tornem a la Festa”, la ciutadania del municipi podrà gaudir d’actes culturals, religiosos, esportius o familiars que finalitzaran el 17 de setembre.

Després de dos anys sense haver pogut celebrar les festes, la població d’Alfafar es podrà tornar a retrobar als carrers per a gaudir en companyia d’actes per a totes les edats i públics.

Entre la variada i extensa programació destaquen els concerts, musicals, activitats esportives, espectacles infantils i presentacions culturals. A més, com cada any, els barracons seran als carrers perquè la ciutadania puga estar més prop de les celebracions.

Un dels actes més esperats és la tradicional Festa de la Font (2 de setembre), que commemora l’arribada de l’aigua al municipi. També sobreïxen altres cites emblemàtiques com la cavalcada (4 de setembre), la regata- exhibició de vela llatina en l’Albufera (3 de setembre) o el festival de paelles (3 de setembre).

A més d’aquestes activitats per a tots els públics, el programa festiu inclou els actes religiosos que se celebren en honor a la Verge del Do, la patrona d’Alfafar, que s’allargaran fins al dia 17 de setembre.

Per a conéixer el programa festiu complet, la ciutadania pot acudir al SAC a recollir el seu llibre de festes o consultar-lo de manera en línia.

L’Ajuntament d’Alfafar, amb aquest complet programa festiu, vol tornar a reprendre amb total normalitat les seues festes patronals i oferir a la ciutadania activitats lúdiques per a tots els públics i edats.

Comenta la notícia