Alfafar finalitza amb èxit una nova edició d’Alfafar Fresc

En el festival es va celebrar la 1a Edició de cançons inèdites i Valeriaa Star es va alçar com a guanyadora, que la seua recompensa és l’enregistrament d’una cançó en estudi.


L’esdeveniment musical forma part del programa “Oci i Punt”, l’objectiu de la qual és contribuir a les alternatives d’oci i temps lliure juvenil.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Joventut i en col·laboració amb Igualtat, Sanitat i Serveis Socials amb la seua Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA), ha celebrat una nova edició del festival Alfafar Fresc. En aquesta ocasió, la celebració ha inclòs la “1a Edició de cançons inèdites”. L’acte va tindre una assistència de quasi 300 persones, que van voler secundar i animar les diverses actuacions.

Aquest esdeveniment musical, que es va celebrar dissabte passat 18 de juliol al Parc de les Palmeres, forma part del programa “Oci i Punt” l’objectiu de la qual és contribuir a les alternatives d’oci i temps lliure de la joventut. A més, pretén visibilitzar a joves artistes que vulguen donar a conéixer les seues cançons.

Després d’escoltar els 10 temes que es van presentar al concurs, el jurat compost per Oscar Bravo, Dolç Nava, Zanon i Natalia Moreno, va deliberar i va atorgar els premis. La guanyadora va ser Valeriaa Star, que la seua recompensa és l’enregistrament d’una cançó en estudi. El segon i tercer lloc respectivament va ser per a Daniel Haro i Núria Gómez, els qui van obtindre un diploma de reconeixement.

A l’esdeveniment van assistir en representació municipal el regidor de Joventut, Roberto Alacreu, la regidora de Patrimoni cultural, Encarna Muñoz, i la regidora de Sanitat, Amparo Sanjuán. Aquesta última va ser l’encarregada d’anunciar els guanyadors del concruso.

El festival també va comptar amb la participació d’artistes convidats com: Dolç Nava, Zanon i Natalia Moreno, que també van exercir de jurats. A més, també van cantar per al públic Safari Club i Passatger 91.

Aquesta quarta edició de l’Alfafar Fresc també va tindre una barra saludable de la UPCCA, un estand d’igualtat, photocall i una maquilladora que va estar quasi tota la nit maquillant al públic present.

L’Ajuntament d’Alfafar, amb l’organització d’aquesta mena d’esdeveniments musicals, pretén oferir a la ciutadania una alternativa d’oci per als dies d’estiu en el municipi.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.