Alfafar finalitza la campanya de repartiment de poals marrons

S’han repartit més de 3.600 poals, tant en les visites als barris, com en el punt de repartiment a l’Ajuntament.

L’objectiu d’aquesta campanya és conscienciar a la ciutadania de la importància de separar el fem per al seu correcte tractament i reciclatge.

L’Ajuntament d’Alfafar, en col·laboració amb l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE), ha finalitzat la campanya de repartiment del poal marró distribuint entre la població un total de 3.680 poals domèstics de reciclatge.

Aquesta campanya busca conscienciar a la ciutadania de la importància de separar el fem per al seu correcte tractament i reciclatge. A més, també es pretén informar la població sobre el bon ús del contenidor marró.

La campanya del contenidor marró va començar en els barris d’Alfafar l’1 de febrer. Durant diverses setmanes es van visitar els diferents barris del municipi, distribuint entre la població empadronada un poal domèstic, bosses biodegradables per a residus orgànics i un fullet explicatiu de reciclatge. A més, es va establir un punt fix de repartiment als matins a l’Ajuntament. Després de l’excel·lent acolliment es va ampliar la campanya durant el mes de març.

Segons les dades recollides, s’han repartit per barris el següent nombre de poals: en el Cas Antic s’han entregat 743, en el Sequer 233, en la Fila 693, en Alfalares 204, en el barri Orba 959 i en el barri Sant Jordi 324 poals. La resta de poals són habitatges en les quals hi ha hagut alguna incidència en el repartiment.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Alfafar pretén sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de reciclar per a protegir i cuidar el medi ambient.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia