Alfafar finalitza les activitats extraescolars del curs 2021-2022

El consistori s’ha vist beneficiat d’una subvenció per a la realització d’activitats extraescolars, complementàries, culturals i esportives.

Alfafar ha pogut dur a terme activitats com Escola d’Estiu o les XII Olimpíades Escolars Municipals.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories de Joventut, Educació i Esport, ha desenvolupat un programa d’activitats extraescolars, complementàries, culturals i esportives durant el curs 2021/2022 per a alumnat de tres a díhuit anys.

La programació ha inclòs les activitats Escola d’Estiu, XII Olimpíades Escolars Municipals, Tallers d’Inglés conversacional, Taller extraescolar d’iniciació a la pràctica esportiva en idioma anglés i Taller speaking. Per la seua realització, el consistori ha sigut beneficiari de la Subvenció destinada a municipis de la Comunitat Valenciana concedida per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

El Campus d’Estiu es va realitzar l’estiu de 2021 i va comptar amb 250 participants, d’entre 3 i 16 anys. En ell es treballa amb la població el component educatiu, d’oci i activitat física, reforçant així les competències bàsiques i el desenvolupament socioemocional.

Les XII Olimpíades Escolars Municipals van estar dirigides a l’alumnat de primària i secundària i van permetre generar i fomentar l’adequat interés per la pràctica d’activitats esportives, així com fomentar els valors de treball en equip, respecte i superació personal. Van comptar amb un total de 1650 participants.

El taller de speaking s’orienta a alumnat de 1r a 3r de primària (de 6 a 9 anys) i permet millorar el rendiment acadèmic de l’idioma d’anglés a l’hora de comunicar-se en una nova llengua. En aquest taller han participat 17 menors.

El taller extraescolar d’iniciació a la pràctica esportiva en idioma anglés permet afavorir la consolidació de la llengua i l’aprenentatge significatiu mitjançant l’esport i un ambient de diversió. En total, l’edició d’aquest curs va comptar amb 15 participants.

El taller d’anglés conversacional està dirigit a joves de 12 a 18 anys i permet reforçar la pronunciació, entonació, redacció i regles gramaticals mitjançant converses (articles, vídeo, jocs..) sobre temàtiques del seu interés. Enguany han sigut 15 joves els qui s’han beneficiat del programa.

L’Ajuntament d’Alfafar, amb la posada en marxa d’aquesta mena de projectes, reforça el seu compromís amb la població infantil i juvenil i amb les famílies amb necessitats de conciliació.

Comenta la notícia