Alfafar inicia una nova campanya de bons comerç

La nova campanya de bons comerç es llança sota el títol “Ja és primavera al comerç local d’Alfafar”.


Els bons poden adquirir-se de manera gratuïta i canviar-se des del 6 d’abril fins al 31 de maig.


Cada bo està compost de dos vals per valor de 10 euros i dos més de 5 euros, la qual cosa suma un total de 30 euros a gastar en compres pel doble del seu import.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’àrea de Comerç, ha tornat a posar en marxa la campanya de Bons Comerç, que en aquesta nova edició porta per nom “Ja és primavera al comerç local d’Alfafar”. L’objectiu d’aquesta iniciativa és potenciar el consum local en els comerços del municipi i col·laborar amb la despesa de les famílies.

En total hi ha disponibles més de 330 bons, que podran sol·licitar-se de manera gratuïta a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alfafar. El termini de sol·licitud és del 6 d’abril al 31 de maig, o fins a esgotar-los. Els bons podran canviar-se també fins al 31 de maig.

Cadascun dels bons està compost de dos vals per valor de 10 euros i dos més de 5 euros, la qual cosa suma un total de 30 euros a gastar en compres pel doble del seu import. És a dir, 60 euros, dels quals 30 euros seran pagats mitjançant el bo i els 30 restants pagats per la persona.

Els requisits per a poder adquirir-los són ser major de 18 anys i estar empadronats a Alfafar. A més, només podrà retirar-se un bo comercie per persona.

Per a més informació i consultar el llistat de comerços locals adherits a aquesta campanya, en els quals podrà fer-se ús dels bons, es pot consultar la web de l’ajuntament.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Alfafar pretén fomentar, visibilitzar i dinamitzar l’activitat comercial local, així com impulsar el consum en els establiments del municipi.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia