Alfafar llança “Dona-li als teus llibres una segona oportunitat”

Aquesta campanya busca generar un espai en el qual les persones puguen donar segona vida als seus llibres i aconseguir nous exemplars.

Des de la regidoria de Biblioteques també desenvolupen campanyes de foment a la lectura amb centres educatius, realitzen accions divulgatives i obrin les seues portes en períodes d’exàmens per a estudi.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Biblioteques, ha impulsat una iniciativa per a donar-li als llibres una segona oportunitat. A la Biblioteca Municipal Llorenç Giménez s’ha habilitat un punt d’intercanvi de llibres sota el lema “Dona-li als teus llibres una segona oportunitat”.

Les persones que es vulguen beneficiar d’aquest servei poden acostar-se a la biblioteca i donar els llibres que ja no usen. A més, els usuaris també poden agafar exemplars que prèviament altres persones hagen entregat. No existeixen límits en quantitat, ni és necessari fer un intercanvi: l’usuari pot només deixar llibres o només emportar-se algun exemplar.

Des de l’àrea de Biblioteques es treballa en la promoció de la lectura en tots els àmbits. A més de potenciar aquest intercanvi de llibres, també realitzen campanyes de foment a la lectura amb els centres educatius en diferents nivells.

Una altra de les accions que s’està duent a terme des de la Biblioteca Municipal és “Dotze mesos, dotze llibres”. Cada mes es realitza una recomanació literària per a promoure la lectura en el municipi.

Sumat a aquestes iniciatives, en època d’exàmens es posa en marxa “Estudia en companyia”. D’aquesta manera, l’espai municipal obri en horari especial i ininterromput per a l’estudi.

Des de tots aquests serveis, sumats al tradicional préstec de llibres, l’Ajuntament d’Alfafar reforça el seu compromís amb la cultura i el foment de la lectura i ofereix noves alternatives per a facilitar l’estudi.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia