Alfafar ocupa 37 persones a través del Fòrum Ocupa’t 2021

NdP Fòrum Ocupat 3

L’esdeveniment va oferir l’oportunitat de tindre entrevistes amb les grans empreses que van participar, que s’ha traduït en 37 nous contractes.


També es va realitzar un cicle de conferències sobre habilitats per a la cerca d’ocupació i es van instal·lar estands informatius de diverses empreses.

L’Ajuntament d’Alfafar, des de la regidoria de Comerç, Ocupació i Desenvolupament Local, va organitzar el passat octubre la segona edició del fòrum Ocupa’t que s’ha traduït en la contractació de 37 persones, i s’espera que aquesta xifra augmente en els pròxims mesos, ja que hi ha vacants encara sense cobrir.

Aquesta iniciativa, destinada a millorar de l’ocupabilitat, oferia un espai perquè les empreses participants pogueren realitzar entrevistes de treball. Van ser més de 730 persones en cerca d’ocupació les que es van inscriure a l’esdeveniment, bé per a participar en les diferents xarrades i conferències i/o en la marató d’entrevistes relacionades amb les ofertes de les empreses participants i formar així part dels processos de selecció.

Així mateix, es van instal·lar diversos estands informatius perquè les empreses pogueren informar de la seua activitat i els assistents pogueren entregar els seus currículums.

L’esdeveniment també va comptar amb diverses conferències didàctiques i motivacionals orientades a incrementar les habilitats de cerca d’ocupació, posant l’accent en les la actitud, la motivació, les competències i l’emprenedoria com a eixida a la desocupació.

Les persones interessades a assistir a l’esdeveniment havien d’inscriure’s en la pàgina web www.aesocupacio.es, al mateix temps que podien aplicar a totes aquelles ofertes que foren del seu interés. Si aquestes complien els requisits, se’ls assignava una hora per a realitzar l’entrevista de treball amb l’empresa pertinent.

L’Ajuntament d’Alfafar continua reforçant el seu compromís pel foment de l’ocupació, la seua col·laboració amb les grans empreses que fomenten el treball i la motivació de persones en cerca activa d’ocupació.

Comenta la notícia