Alfafar posa en marxa la targeta de benvinguda per naixement

La sol·licitud es gestiona a través de la Seu Electrònica fins al 30 de novembre.


L’import de les ajudes serà de 200 euros i constarà de 4 cupons de 50 euros cadascun.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Infància. Ha posat en marxa la targeta de benvinguda per naixement per a ajudar a les famílies del municipi.

Les persones que ho desitgen, i complisquen els requisits, poden sol·licitar la seua targeta fins al 30 de novembre. De manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alfafar.


La campanya del bo bebé pretén alleujar la despesa de les famílies davant l’arribada d’un nou membre a la llar.

La ciutadania que efectue la sol·licitud del val rebrà, per correu electrònic, la targeta en format PDF. Que es podrà imprimir o portar en el mòbil en el moment del canvi. El bo tindrà una validesa de tres mesos des de la seua data d’emissió.

L’import de les ajudes a percebre serà de 200 euros i constarà de 4 cupons de 50 euros cadascun. Els beneficiaris que poden optar a la targeta són aquelles persones empadronades a Alfafar des d’abans de desembre de 2023. Que tinguen la guarda i custòdia de menors nascuts a partir de l’1 de desembre de 2023.


La targeta de naixement es podrà canviar en els comerços locals adherits a la campanya i els productes subvencionables són: gran i xicoteta puericultura (com a biberons, xuplons), roba de bebé, alimentació infantil, productes d’higiene i bolquers.


Tota la informació i comerços adherits es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament d’Alfafar o escrivint al correu electrònic bononacimiento@alfafar.es.


Aquesta iniciativa se suma a altres portades pel consistori com el Bo Escolar o el Bo Comerç. Els objectius del qual, a més d’una ajuda econòmica a les famílies, també suposen un benefici per als comerços del municipi.


Amparo Sanjuán, regidora d’Infància, assegura que “som conscients de les despeses extra que suposa l’arribada d’un bebé i amb aquesta ajuda econòmica volem fer costat a les famílies en el benestar i cura dels seus fills des dels seus primers dies”.


Amb la targeta de benvinguda per naixement, l’Ajuntament d’Alfafar renova el seu compromís amb les famílies. Ajudant-les amb la despesa econòmica, i a més, continua impulsant el comerç local.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.