Alfafar posa en marxa la targeta de benvinguda per naixement

Les persones que ho desitgen poden demanar el seu bo fins al 30 de novembre.

La campanya de la targeta de benvinguda pretén alleujar la despesa de les famílies davant l’arribada d’un nou membre a la llar.

L’import de les ajudes a percebre serà de 200 euros, i constarà de 4 cupons de 50 euros cadascu

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Infància, ha posat en marxa la targeta de benvinguda per naixement, per a ajudar a les famílies del municipi. Les persones que ho desitgen poden demanar la seua targeta fins al 30 de novembre. Posteriorment s’obrirà un nou procediment amb noves dates de sol·licitud.

La campanya del bo bebé, que s’iniciat per primera vegada a Alfafar, pretén alleujar la despesa de les famílies davant l’arribada d’un nou membre a la llar. El tràmit per a sol·licitar-lo és telemàtic i es pot realitzar en la Seu Electrònica de l’ajuntament.

La ciutadania que efectue la sol·licitud del val rebrà un correu electrònic amb la targeta en format PDF, que es podrà imprimir o portar en el mòbil en el moment del canvi. El bo tindrà una validesa de tres mesos des de la seua data d’emissió.

L’import de les ajudes a percebre serà de 200 euros, i constarà de 4 cupons de 50 euros cadascun. Els beneficiaris que poden optar a la targeta són aquelles persones empadronades a Alfafar des d’abans del 24 d’abril de 2022, que tinguen la guarda i custòdia de menors nascuts enguany.

La targeta de naixement es podrà canviar en els dotze comerços locals adherits a la campanya. Els productes subvencionables són: gran i xicoteta puericultura, roba de bebé, alimentació infantil i productes d’higiene i bolquers.

Tota la informació i comerços adherits es poden consultar en la pàgina web de l’ajuntament: https://www.alfafar.es/bono-nacimiento-2022/ o escrivint una consulta a bononacimiento@alfafar.es.

Amb la targeta de benvinguda per naixement, l’Ajuntament d’Alfafar renova el seu compromís amb les famílies, ajudant-les amb la despesa econòmica, i a més continua impulsant el comerç local.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.