Alfafar posa en marxa una nova edició del seu Campus d’Estiu

Les activitats del campus es realitzaran en el Complex Esportiu Municipal Alfafar SUMA Fitness Club del 27 de juny al 29 de juliol.

S’han obert les inscripcions per a les famílies empadronades en el municipi, i el pròxim 13 de juny s’obrirà al públic general.

Es realitzaran classes de natació, pàdel, anglés i tallers, entre altres.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Joventut i en col·laboració amb el Complex Esportiu Municipal Alfafar SUMA Fitness Club, ha posat en marxa una nova edició del seu tradicional Campus d’Estiu. Aquesta activitat està dirigida a la població d’entre 3 i 16 anys.

Les inscripcions per al Campus d’Estiu 2022 ja estan obertes fins al 10 de juny per a les famílies empadronades. Les famílies no empadronades a Alfafar podran fer les inscripcions a partir del 13 de juny.

Del 27 de juny al 29 de juliol el complex esportiu del municipi acollirà un programa educatiu d’oci i temps lliure adaptat a cada edat. Es realitzaran classes de natació, pàdel, anglés i tallers, entre altres, amb l’objectiu de promoure la diversió, la creativitat, l’esport i la participació.

L’horari del Campus és de 9:00h a 14:00h, però les famílies que ho sol·liciten podran ampliar l’horari de 8:00h a 17:00h amb la matinera i el menjador, per a facilitar la conciliació.

Les persones interessades podran sol·licitar més informació i preus en el Complex Esportiu SUMA Alfafar o en el Espai Jove.

L’Ajuntament d’Alfafar, amb aquesta nova edició del Campus d’Estiu, ofereix una oportunitat de conciliació familiar al mateix temps que proporciona alternatives d’oci i temps lliure i fomenta l’esport.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia