Alfafar presenta la nova edició del concurs musical Alfafar Fresc

La quarta edició d’aquest festival se celebrarà aquest dissabte 18 i l’entrada és lliure i gratuïta.


Com a part d’Alfafar Fresc tindrà lloc el “I Concurs de Cançons Inèdites”, on participen 10 cançons.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories de Joventut, Igualtat, Sanitat i Serveis Socials amb la seua Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA), ha organitzat la 4a edició del Festival Alfafar Fresc.

En aquesta edició del festival se celebrarà el “I Concurs de Cançons Inèdites” en el qual poden participar adolescents i joves d’entre 13 i 35 anys. L’esdeveniment musical, amb entrada lliure i gratuïta, es durà a terme aquest pròxim dissabte 18 de juny a les 20 hores al Parc de les Palmeres d’Alfafar. Serà presentat pel cantant passatger 91 i comptarà amb les actuacions d’altres artistes convidats.

Al concurs musical s’han presentat 18 temes, dels quals van arribar a la final els 10 millors. La preselecció del concurs s’ha realitzat de manera en línia i la selecció dels 10 temes finalistes es va realitzar atorgant 3 places per baremació, 3 places per vot del jurat intern del festival i 4 places atorgades pel vot del públic en línia.

Les persones finalistes que actuaran en el festival són: Aradia Voice, Christian Casini i Elena Rodrigo, Paula Cubells, Valeriaa Star, Nuria Gómez, Juanjo el barquer i Samu, Shayanna, Vicente Estellés, Ànima Orozco i Daniel Haro. A més, l’esdeveniment comptarà amb un jurat professional que triarà les tres millors cançons inèdites, tenint en compte diversos criteris musicals. El públic jugarà un paper fonamental amb la seua participació animant durant la jornada.

Aquest esdeveniment musical forma part del programa “Oci i Punt” i té com a objectiu contribuir a les alternatives d’oci i temps lliure d’adolescents i joves amb caràcter participatiu, igualitari, saludable i gratuït.

Alhora que se celebra el concurs de cançons inèdites es durà a terme un photocall, un estand amb maquillatge de festival i una barra saludable per a degustar còctels sense alcohol.

L’Ajuntament d’Alfafar amb aquest esdeveniment musical pretén oferir un espai d’oci, festa i música per al públic juvenil, organitzant activitats que els oferisquen alternatives d’oci i temps lliure de caràcter participatiu, igualitari i gratuït en espais públics, i que, a més, inclouen la prevenció de consum d’alcohol i altres substàncies.

Comenta la notícia