Alfafar rep el Bus LABORA del 24 al 26 de març

NdP bus labora cartel

Es tracta d’un servei d’orientació laboral itinerant de LABORA que estarà en el municipi del 24 al 26 de març.

El bus LABORA presta els serveis que es realitzen habitualment de manera presencial en el Espai LABORA de Catarroja.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha entrat a formar part del nou servei d’orientació laboral itinerant de LABORA. L’autobús itinerant estarà a Alfafar del 24 al 26 de març.

L’objectiu d’aquest servei és acostar els serveis de LABORA a localitats en les quals no existeix un Espai LABORA. La incorporació d’aquest autobús a Alfafar permetrà l’accés de la ciutadania a tràmits que actualment s’han de realitzar presencialment en el Espai LABORA de Catarroja.

L’autobús se situarà en tres localitzacions del municipi: el dia 24 estarà en l’avinguda Doctor Antonio Muñoz (Barri Sant Jordi), el dia 25 al carrer Algemesí del barri Orba i el dia 26 la ciutadania podrà acudir al carrer Nou d’octubre del pàrquing Tauleta. L’horari d’atenció serà de 10 del matí a 6 de la vesprada.

Les gestions que es faran en l’autobús seran: inscripció, revisió del currículum (autoentrevista), renovació de DARDE, orientació laboral i cerca de formació, entre altres.

Aquesta iniciativa sorgeix de l’adhesió al conveni de col·laboració entre el consistori, a través de l’ADL, amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) en una aposta per ampliar els recursos que permeten a la ciutadania accedir a l’orientació laboral i formativa.

L’Ajuntament d’Alfafar reafirma la seua aposta per la millora de l’ocupabilitat de la ciutadania amb l’ampliació dels recursos que els permeten accedir als serveis d’orientació laboral i formativa.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia