Alfafar reparteix quasi el 70% dels bons escolars en menys d’un mes

Les famílies podran sol·licitar el bo fins a l’11 d’octubre de manera telemàtica.


Les ajudes oscil·len entre els 40 i 75 euros per a gastar en el comerç local adherit al conveni.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Educació, i en col·laboració amb l’àrea de Sistemes informàtics, ha repartit quasi el 70% dels bons escolars per a famílies d’Alfafar en menys d’un mes des que es va obrir el període de sol·licitud el passat 22 d’agost.

El termini per a realitzar la gestió finalitzarà el pròxim 11 d’octubre. El tràmit es realitza un any més de manera telemàtica, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alfafar.

L’import dels bons escolars varia en funció del nivell escolar, sent de 40 euros per a estudiants de segon cicle d’Educació Infantil, 65 euros per a alumnat d’educació primària i 75 euros per als qui cursen educació secundària o Formació Professional Bàsica.

Les famílies reben el bo en PDF per correu electrònic, podent imprimir-lo o utilitzar-ho directament des del mòbil. Aquestes ajudes poden ser canviades fins al pròxim 15 de novembre en qualsevol dels comerços que s’han subscrit al conveni amb l’Ajuntament d’Alfafar per a l’adquisició de subministraments escolars (material de papereria, workbooks, llibres de lectura, diccionaris, roba, llapis de memòria, etc.).

Amb aquesta acció, l’Ajuntament d’Alfafar ofereix una ajuda a les famílies amb la reducció de la despesa econòmica al qual s’enfronten amb la tornada al col·le, alhora que secunda i impulsa el comerç local i de proximitat amb els convenis de col·laboració

Comenta la notícia