Alfara del Patriarca entrega els Premis Sambori Local 2021 en un acte presentat i amenitzat pel mag Rubén Aparisi

Alfara del Patriarca ha celebrat l’entrega dels Premis Sambori Local 2021. L’acte, celebrat el passat divendres, ha sigut presentat pel mag Rubén Aparisi. Marisa Almodóvar, alcaldessa de la població, i Jaume Martínez, regidor d’Educació, han sigut els encarregats de lliurar els guardons, juntament amb mestres dels centres educatius.

L’acte es va celebrar l’aire lliure als jardins de l’ajuntament. En un primer torn, es lliuraren els premis del col·legi Ramón y Cajal. I en un altre acte, que també es va desenvolupar el mateix dia però en diferent horari, es van entregar els guardons del CEIP San Juan de Ribera d’Alfara del Patriarca.

Aquest premi té com a objectiu promoure i difondre l’ús literari del valencià dins l’àmbit escolar. 

A més dels Premis Sambori Local, també s’ha reconegut als alumnes que han rebut el guardó dels Premis Sambori Comarcal de l’Horta Nord, com són l’aula de 3 anys del CEIP San Juan de Ribera, pel treball col·lectiu “Veig-veig, un ninot de neu”; i Candela Pintos Sánchez, de 5é de Primària del CEIP San Juan de Ribera, pel conte: “Vicenteta, una gallina de vista curteta”.

També s’ha realitzat el reconeixent de la insígnia Re-trobades i s’han entregat els premis del concurs de fotografia “La natura a l’horta nord”. En aquest darrer cas, l’alumna: María Gisbert Martínez també ha rebut el guardó comarcal en aquest àmbit. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.