Alfons Juan recull la història local al seu llibre “Homenatge a 100 homes d’Alginet”

El diumenge 18 de febrer, amb el Teatre Modern ple de gom a gom. Alfons Juan presentava el seu nou llibre “Homenatge a 100 homes d’Alginet

Un llibre que dona valor a la història de proximitat. Amb a la història de 100 homes que formaren part de la vida dels alginetins i alginetines.

Per al seu autor, tot i que ha sigut molt de treball, no pot més que sentir-se orgullos. A més agraït de poder plasmar la història local al seu llibre i de donarla a conéixer a totes les generacions futures

A nivell institucional va assistir el vicepresident primer de la Generalitat Valenciana i conseller de Cultura i Esports, Vicente Barrera. Qui va expressar la seua emoció per assistir a l’acte ja que es troba vinculat personalment al projecte.

La regidora de cultura, Ainoha González va agraïr davant tot el públic la tasca d’Alfons Juan en la creació d’aquest llibre i a totes les famílies que l’han fet possible, ja que “en aquest llibre tenim la representació de 100 homes que han deixat la seua empremta en el poble i les famílies han fet possible que, al costat de Alfons, aquest llibre siga una realitat”.

La presentació del llibre continuava amb les paraules de l’alcaldessa d’Alginet, Elia Ferrer que comentava que “aquest llibre ajuda a la perpetuació de la memòria històrica de les persones, de les institucions i dels pobles”.

La música també va ser protagonista a l’acte, que va finalitzar amb els músics interpretant els pasdobles alginetins Juliet el Pelotari de Justiniano La Torre, Viva mi barrio de Miguel Espert Antic i El colegial de Pascual Pérez Choví.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.