Algemesí celebra la primera edició de la Setmana de la Taronja

L’Ajuntament d’Algemesí ha programat la primera edició de la Setmana de la Taronja amb l’objectiu de fomentar el consum de taronja entre la població.

Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de la cooperativa Copal, inclou un cicle de conferències i la Fira de la Taronja. 

La iniciativa naix de la necessitat d’actualització de la Setmana del Camp. Que ja existia al municipi, per tal de donar protagonsime a un dels productes estrela d’Algemesí.

Dins de la vessant instructiva, les persones interessades han tingut l’oportunitat d’assistir a dos conferències. Sobre el reg per degoteig en la Séquia Reial i la influència del canvi climàtic en relació amb la citricultura. 

Les activitats continuen divendres i dissabte amb la Fira de la Taronja, amb degustacions, activitats infantils, tallers i exhibicions.

Els establiments Forn Salvador Navarro, Forn Sant Bernat, la Pastisseria Monar i Dolça Carola. Oferiran durant tota la setmana productes artesans elaborats amb taronges de la cooperativa Copal.

Dissabte, la Setmana de la Taronja conclourà amb una exhibició de dron per part de la Policia Local, un show cooking, una degustació anomenda ‘Llesca a l’aroma de la terra’ i cuina amb taronja sense gluten ni lactosa als tallers infantils. D’11 a 21:30 al Parc Salvador Castell.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.