Algemesí habilitarà el diumenge al matí un servei de transport gratuït fins al Centre Polivalent per la jornada electoral 

L’Ajuntament d’Algemesí oferirà un servei de transport gratuït al Centre Polivalent amb motiu de la celebració de les eleccions al Parlament Europeu.

Els autobusos circularan des de les 9 del matí fins a les 14 hores.

Iniciaran el seu recorregut en l’avinguda de Bernat Guinovart, en la parada de la rotonda de La Milotxa i seguiran per l’avinguda del País Valencià, en la parada entre els carrers de Cotes i Pardines.

La següent parada estarà situada al carrer dels Arbres i continuaran fins a la parada d’autobús situada enfront de la gasolinera de la ronda del Calvari i, des d’allí, arribaran al Centre Polivalent.

Es tracta d’un servei extraordinari que s’ofereix a causa del trasllat dels col·legis electorals del col·legi Blasco Ibáñez i de la Casa de la Música a l’edifici del Centre Polivalent que compta amb millors condicions de climatització, serveis i aforament. Amb aquesta mesura, es permet a les persones que necessiten desplaçar-se un vehicle per a anar a votar en la jornada electoral del diumenge.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.