Algemesí i Alzira commemoren el centenari de Leonardo Borràs

Al llarg del mes de febrer, les ciutats d’Algemesí i d’Alzira, s’uneixen amb motiu de fer un homenatge a Leonardo Borràs. Parlem, d’un prestigiós escultor i autor de nombrosos monuments públics a la Ribera. Al mateix temps, valorem el seu coneixement i talent a l’escultura contemporània amb exposicions. Conferencies i rutes pels monuments públics. El comissari de l’exposició Alex Villar, així ho ha declarat.

Gràcies a la generositat de la seua família i la valuosa donació d’obres que han fet a la ciutat d’Algemesí, en 2020 es va crear al Museu de la Festa, una sala dedicada íntegrament a l’artista. També, a la localitat d’Alzira, es farà una inauguració a la Sala 1 del MUMA, i serà una exposició amb obres cedides per la família, baix el títol “Leonardo Borràs, Centenari del Naixement (1923-2023)”. La família de Leonardo esta molt satisfeta amb tot el que s’ha organitzat, així ho ha comentat el seu fill, Vicent.

La exposició en Alzira, serà inaugurada el proper 9 de febrer. Per a dur a terme aquesta exposició, s’ha comptat amb la col·laboració de l’alumnat dels Màsters d’Història de l’Art, Cultura Visual i Patrimoni cultural de la Universitat de València.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.