Algemesí reconeix amb el guardó d’honor el treball del personal dels centres de salut de la ciutat, de l’Hospital de la Ribera, dels agents de la Policia Local i de la Policia Nacional i de Protecció Civil

Els guardons d’honor d’Algemesí són enguany per als sanitaris i cossos de seguretat del municipi per la tasca realitzada durant la pandèmia, especialment en els moments més durs d’aquesta. Este guardó de caràcter col·lectiu s’ha materialitzat en el personal dels centres de salut de la plaça de la Ribera i del parc de Salvador Castell, en el personal de l’Hospital de la Ribera, els agents de la Policia Local, els agents de la Policia Nacional de la Comissaria Algemesí-Alzira i el voluntariat de Protecció Civil de la ciutat. 

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, va destacar les nombroses persones i col·lectius que treballaren durant el confinament i ara durant la pandèmia i que tota la societat algemesinenca s’ha de veure reflexada en els guardons s’han atorgat a policies i sanitaris. 

Enguany les circumstàncies sanitàries no han fet possible celebrar l’acte del 20 de gener. L’acte s’ha fet el 24 de març a porta tancada només amb la presència dels guardonats i regidors. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.