Alginet instal·la una estació meteorològica amb la participació d’Inforatge

A hores d’ara és habitual disposar d’informació a temps real de la climatologia perquè són moltes les poblacions i ciutats que disposen d’estacions meteorològiques. Les quals registren les dades sobre el vent, temperatures i la pluja.

Alginet és una de les poblacions que ha incorporat una d’estes estacions, en el terrat de l’edifici del Centre de Dia d’Alginet.

Una estació meteorològica que té la funció de recollir informació d’interés, a temps real, per tal de transmetre-la a la població davant alertes de temporals de fred, vent o pluja i, a la volta, accedir a informes pertinents requerits per les companyies d’assegurança en el cas que els temporals hagen ocasionat desperfectes.

Així ho han declarat Juanma Vidal, regidor de Medi Ambient i de Noves Tecnologies i Jovi Esteve, meteoròleg i gerent d’Inforatge. 

Tota la informació registrada per aquesta estació meteorològica es comunica mitjançant diferents vies, entre elles un canal de Telegram, i també està disponible en el web de l’ajuntament d’Alginet a la qual pot accedir qualsevol  usuari/a.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.