Almussafes celebra els tradicionals Balls de Pasqua durant la Setmana Santa 

La Regidoria de Festes ha programat un total de tres actuacions musicals per tota la família els dies 31 de març i 1 i 7 d’abril a l’Àgora del Parc Central

Dani Miquel actuarà este diumenge, mentre que el dilluns dia 1 serà el torn de Marcel el Marcià i tancarà Canta Canalla el dia 7 d’abril. Les actuacions seran a les 19.30 hores  

El programa dels Balls de Pasqua d’Almussafes és una autèntica tradició per als veïns i veïnes de la població des de fa més de 50 anys, que després de berenar gaudixen de diverses actuacions musicals especialment adreçades al públic familiar. En esta nova edició de la celebració pasquera, el programa festiu incorpora les actuacions de Dani Miquel, Marcel el Marcià i Canta Canalla, totes elles en l’Àgora del parc Central a les 19.30 hores.

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almussafes i coincidint amb la celebració de la Setmana Santa, tornen al municipi els Balls de Pasqua, una activitat cultural i festiva amb més de mig segle de tradició a Almussafes. D’esta manera, els veïns i veïnes de totes les edats podran gaudir d’un total de tres actuacions musicals gratuïtes i a l’aire lliure.  

L’Àgora del parc Central es convertirà de nou en la seu triada per a la celebració d’esta oferta d’oci musical, que començarà el diumenge de Pasqua, dia 31 de març, amb el concert a càrrec del cantautor de l’Alcúdia Dani Miquel, que durà fins Almussafes el seu espectacle ‘La vida és una festa’. El  dilluns de Pasqua, dia 1 d’abril, serà el torn de Marcel el Marcià, grup de música amb una dècada de trajectòria, que oferirà el seu recital de músical infantil tradicional valenciana, amb temes que formen part del patrimoni cultural i popular valencià.

Està previst que la programació festiva es clausure el següent cap de setmana, concretament el diumenge dia 7 d’abril amb l’actuació de Canta Canalla, un quintet de Godella amb un estil eclèctic i adreçat al públic de totes les edats, que segur “s’ho passarà d’allò més bé cantant i ballant”, explica la regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Almussafes, Mar Albuixech.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.