Almussafes es vesteix de gala per a la “I Mostra de Teatre Social d’Almussafes”

L’Associació “La Fera Teatre” d’Almussafes té l’honor d’anunciar la celebració de la primera edició de la “I Mostra de Teatre Social d’Almussafes”. Que tindrà lloc el cap de setmana del 23 de març de 2024.

Aquest esdeveniment naix amb l’aspiració de donar visibilitat a projectes escènics que ressonen amb la veu del carrer, de l’oprimit i del sentir popular.

L’actuació principal estarà a càrrec de la reconeguda actriu i pallassa de Castelló, Mage Arnal, qui presentarà el seu aclamat espectacle “Bye, bye, feminity”. A través d’un simulacre de taller, Arnal desafia els estereotips i els suposats “atributs de la naturalesa femenina”, convidant a la reflexió i al diàleg.

L’espectacle es durà a terme en la cafeteria del Centre Cultural d’Almussafes el 23 de març a les 20:00 hores. L’entrada serà gratuïta per a tots els assistents, reflectint així la filosofia inclusiva i els valors del certamen. A més, es disposarà d’una guardiola per a donatius voluntaris, la recaptació de la qual es destinarà a l’associació de persones amb discapacitat “SOM I ESTEM”, reafirmant el compromís de la “I Mostra de Teatre Social d’Almussafes” amb la comunitat.

Convidem a tots els ciutadans i mitjans de comunicació a ser part d’aquest esdeveniment cultural únic, que promet ser un espai de trobada, inspiració i canvi social.

Per a més informació, contactar amb: contacto@lafera.com

Sobre “Bye bye Feminity”: Bye Bye Feminity és un simulacre de taller en el qual destruirem els suposats atributs de la “naturalesa femenina”. Va ser estrenat el 2015 al Festival Tremenda Fem Fest. Aquesta va ser la sortida per a una peça que ha tingut més de 100 representacions. És un treball ja consolidat que ha tingut la fortuna de participar en diversos festivals, tant de pallasses com d’humor feminista. Alguns d’ells són “Coñumor”, “A una nariz pegadas”, “Cabanyal Intim”, “Festival Internacional de payasas”, “Payasas con A”, “Mujeres con Narices” o “Radicalment Feministes”. Duració: Aproximadament 45 minuts.

Sobre Mage Arnal:  Mage Arnal és una actriu i pallassa de Castelló que ha destacat en l’àmbit del teatre social i la comèdia. Amb una carrera dedicada a qüestionar els rols de gènere i la identitat a través de l’art, Arnal s’ha guanyat el respecte i l’admiració tant del públic com de la crítica.

Sobre “La Fera Teatre”: “La Fera Teatre” a fera teatre és una jove companyia valenciana especialitzada en teatre físic i contemporani que naix en 2008. Establida a Almussafes, el seu nom s’inspira en la cançò d’Ovidi Montllor i pren força d’aquesta per a posar a l’escenari la veu del carrer, de l’oprimit i del sentir popular.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.