Almussafes inaugura la I Fira del Treball Industrial amb més de 30 empreses

Almussafes ha inaugurat hui la I Fira del Treball Industrial, organitzada per l’Associació de Parcs i Polígons Industrials de la Ribera Baixa (APPI), junt amb l’Ajuntament d’Almussafes i una subvenció de la Direcció General d’Indústria de la Conselleria d’Economia i Sectors Productius.

La directora general d’Indústria, Silvia Cerdá, ha sigut l’encarregada d’inaugurar el parlament a les 9 del matí a la Casa de la Cultura d’Almussafes. Cerdà ha volgut destacar la importància de tenir esta fira amb les ofertes de treball que suposa.

També ha tingut la paraula l’alcalde d’Almussafes, Toni González, que ha destacat la importància de tenir esta fira a la localitat, sobre tot sabent la importància industrial que té Almussafes gràcies a les instal·lacions de la Ford i de tota la zona industrial del Parc Industrial Juan Carlos I.

La Fira del Treball Industrial romandrà oberta fins les 18h, on més de 30 empreses mostraran les seues ofertes de treball per a que els habitants de tota La Ribera puguen acudir buscant un lloc de treball. 

Comenta la notícia