Almussafes presenta la Guia de Formació Esportiva elaborada a través del projecte Erasmus de promoció del voluntariat esportiu

L’Ajuntament d’Almussafes és un dels socis del projecte, que lidera l’Ajuntament de Zágreb (Croàcia), i en el qual treballen així mateix entitats d’Itàlia, Eslovènia i Grècia

L’aplicació creada per tots ells per a gestionar a voluntaris que vulguen participar en l’organització d’esdeveniments esportius també veurà la llum en les pròximes setmanes

El projecte Erasmus+ ‘W4C-S4S: Work for a cause, serve for sport’ (Treballem per una causa, servim a l’esport), en el qual està participant l’Ajuntament d’Almussafes, avança en el compliment dels seus objectius. Per això, els socis acaben de presentar la guia de formació que han estat elaborant conjuntament durant aquests últims mesos. A més, en les pròximes setmanes trauran a la llum l’aplicació que han creat per a gestionar a voluntaris que vulguen participar en l’organització d’esdeveniments esportius.

Aquest projecte està liderat per l’Ajuntament de Zágreb (Croàcia) i els seus socis són, a més de l’Ajuntament d’Almussafes, la Societat per al Desenvolupament del Voluntariat ‘Novo Mesto’ (Eslovènia), l’Institut per a la Innovació i la Cohesió Social- Fifty-fifty (Grècia), la Societat Cooperativa Social GEA (Itàlia) i l’Institut EUSA (Eslovènia).

L’execució del projecte està arribant a la seua fi i, per això, els socis han presentat la guia de formació que han estat elaborat conjuntament durant aquests últims mesos i que ja es pot consultar en el portal web de l’Ajuntament d’Almussafes. El citat document està integrat per tres mòduls educatius, entre els quals es tracten temes com la gestió i organització d’esdeveniments esportius, la gestió i el paper dels voluntaris en aquesta mena d’esdeveniments, així com la inclusió de les persones amb diversitat funcional en el món de l’esport.

A més, en les pròximes setmanes trauran a la llum l’aplicació que han creat per a gestionar a voluntaris que vulguen participar en l’organització d’esdeveniments esportius.

El municipi d’Almussafes compta amb una gran quantitat d’entitats esportivas, totes elles amb una dilatada trajectòria en l’organització d’esdeveniments i competicions d’alt nivell. “Independentment d’això, destaca el regidor d’Esports, Pau Bosch, estem plenament convençuts que aquesta guia de formació que ara veu la llum, l’aplicació de voluntariat que es presentarà en les pròximes setmanes, i en general, formar part activa d’aquest projecte, ha sigut una iniciativa excel·lent per a les nostres entitats esportives, ja que els permetrà continuar evolucionant”.

L’última trobada del projecte, que tindrà lloc de l’1 al 4 de desembre a la ciutat de Zágreb, servirà per a realitzar una avaluació final del projecte per part de tots els socis i s’acudirà a un esdeveniment esportiu organitzat pel mateix Ajuntament de Zágreb.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.