Álvaro de Luna i Malú, plats forts de les Festes de Sant Bernat 2024 d’Alzira

A les portes de la venda d’entrades per als concerts de les festes de Sant Bernat d’Alzira, s’han donat a conéixer els noms que encapçalen un cartell marcat enguany per la qualitat front a la quantitat, amb un pressupost de 400.000€.

Així, Malú i Álvaro de Luna actuaran a la capital de la Ribera Alta el cap de setmana posterior al Dia de Sant Bernat, en un intent de no coincidir amb altres fites musicals importants de la comarca. 

Álvaro de Luna encetarà els concerts el divendres 26 de juliol al Recinte Firal d’Alzira. El preu de l’entrada serà de 12€ l’anticipada i 15€ el dia del concert.

En el cas de Malú, que tancarà les festes el dissabte 27 de juliol al mateix recinte, el preu serà de 25€ entrada única. Les festes de Sant Bernat començaran el 22 de juliol i comptaran amb tot un seguit d’activitats complementàries als concerts que aniran desvetllant-se prompte.

Des del consistori, posen el focus en la qualitat de les festes patronals i conviden tots els veïns i veïnes de la comarca i de València a que s’acosten a Alzira.

Les entrades eixiran a la venda demà 5 de juny a les dotze del migdia en la plataforma Notikumi.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.